pro_10 (1)

Nyheter

«Sweet guy»-debuten|Decision Premium-anbefalinger-Nøytraliserende tanniner med høye dempende egenskaper DESOATEN NSK

NSK1

14. februar, en høytid med kjærlighet og romantikk

Hvis kjemiske produkter har relasjonsegenskaper, er det mest sannsynlig at produktet jeg skal dele med deg i dag, er en populær "søt fyr".

Opprettelsen av et lær krever solid støtte av garvemidler, smøring av fettsyrer og fargerike fargestoffer;det krever også hjelp av et bredt spekter av spesialbygde funksjonelle produkter for å oppnå ønsket stil og ytelse.

En av forutsetningene for å sikre at produktet kan assisteres optimalt i garveprosessen er at det våtblå påføres ved riktig pH og med riktige penetreringsmuligheter.

Nøytraliseringsprosessen er et viktig skritt for å forberede alle disse produktene til å trenge jevnt og dypt inn i læret.

Ulike prosesser i solingsprosessen krever ulik vektlegging, og for nøytralisering er myke dempende egenskaper og dyp varig virkning spesielt viktig.

Etter intensiv forskning og utvikling av Texel-teamet, har et nytt produkt blitt lansert:

den høye dempende ytelsen nøytraliserende tannin DESOATEN NSK

Utmerkede demping og penetreringsegenskaper

Forbedret penetrering av kjemiske materialer

Få et mer romslig og jevnt ferdig skinn

NSK2

For at pH skal være nær det isoelektriske punktet til våtblått og for å sikre tilstrekkelig penetrasjon av alle anioniske materialer, må pH justeres til et område på 4,5 til 6,5 ved bruk av alkaliske materialer under nøytraliseringsprosessen.

Kraftige svingninger i pH er imidlertid svært negative for garveprosessen, og dårlig penetrasjon av sterke alkalier har en tendens til å forårsake en ujevn fordeling av pH på snittflaten av skinnet, noe som fører til en overdreven oppbygging av kjemisk materiale på narvoverflaten. , som ikke kan trenge jevnt inn.

Mens Beslutning presenterer

høy demping ytelse nøytraliserende tanniner DESOATEN NSK.

Dens utmerkede bufferegenskaper sikrer en beroligende og skånsom pH-endring av det våte blå, et flatt og fint korn, en jevn farging og en jevn konsistens mellom skinnene.

Dens bufferegenskaper hjelper også til med full penetrering og homogenitet av det våt-blå tverrsnittet, og sikrer ytelsen til farging gjennom lærhjertet, full penetrering av garve- og fettsyremidler, lærstrekk og bedre lærutbytte.

NSK3

Kjærlighet er som den varme brisen fra en pil som ikke kjøler ansiktet ditt

Kjærlighet er som varmen fra en elskers omfavnelse

Kjærlighet er en mild og stille beroligende berøring

Høy demping ytelse nøytraliserende tannin DESOATEN NSK

Som en "mild og fast" søt fyr som demper den "impulsive" pH-verdien.På denne spesielle dagen ble kjemien også romantisert.


Innleggstid: 23. februar 2023